22 LINKSMIAUSI SIPSONU POSAKIAI 883 d atgal Citata('982803','982803','6','298')">Pranešti apie šlamštąSimpsonai geriausias animacinis filmas pasaulyje
virs 350 000 amerikieciu rinko juokingiausius posokius is ilgiausio pasaulyje animacinio serialo "SIMPSONS". Ir stai 22 geriausi (AMERIKIECIU NUOMONE) geltonuju zmogeliu juokeliai.
1.Homeris aukleja vaikus: vaikai, jus stengetes padaryti ka nors gero, bet apsigailetinai susimovete. Pamoka visam gyvenimui - niekada nesistenkite to daryti.
2.Liza:Tokia nuostabi diena, teti! Kodel mes neiname pasivaikscioti? HOMERIS: Baik Lyza. Vaikstineti mes galime bet kada. O dabar mes turime galimybe pabandyti vairuoti automobili!
3.Barnis apie moteris: Moteris yra kaip alus. Jos gerai atrodo, gerai kvepia ir tu gali net nepaklausyti savo motinos, kad tik gautum viena.
4.Homeris skambina telefonu: Operatore! Sujunkite mane su 911!
5.Moe apie ginklus: Jei sautuvas gali apginti ka nors tokio svarbaus kaip baras,tai jis pakankamai geras, kad apgintu ir mano seima.
6.Homeris apie ginklus: Sautuvas nera ginklas. Jis yra irankis, kaip plaktukas ar atsuktuvas. Arba kaip ziauninis trupintuvas.
7.Homeris apie realigija: As mielai nueiciau i baznycia, mieloji, bet turiu neveikti daugybe darbu lovoje.
8.Mylimiausi Homerio gyvunas. Kiaulienos maltinis ir kumpis yra mano mylimiausi gyvunai.
9.Prie stalo. Homeris: Spurgu? Liza: Ne, aciu. Gal galeciau gauti vaisiu? Homeris, prakandes spurga: ziurek, cia yra kazkokia raudona pliurze viduje. Ta pliurze yra vaisiai.
10.Moe uzpuolimas: Praejusia nakti as jau uzdarinejau bara, kai atsivilko jaunas pankas ir pabande duoti man lazdų. Taip, tai galaejo buti bjauri situacija, bet as suzizgribau isauti jau i nugara. Manau, kad su tokia patirtimi, jis kitoje vietoje plesikaus sekmingiau.
11.Homeris apie vaikus: Kam reikalingi vaikai, jei tu negali nusipirksi ju meiles.
12.Homeris uzdarbiauja: As uzsidirbau pinigu, pardaves savo inksta. Galiu padaryti tai darkarta.
13.Homeris pasake vaikams tris svarbiausius sakinius, kurie pades ju gyvenime. 1.Pridenk mane. 2.Teisingai, bose. 3.Ir as taip maniau.
14.Homeris apie Helovina: Nesibaiminkit, vaikai, vampyrai yra isgalvoti. Kaip ir elfai, gremlinai ar eskimai.
15.Apie JAV veliava. Mardze: Seneli, o kodel cia tik 49 zvaigzdutes ant veliavos? Seneli: As busiu giliai saltoje saltoje zemeje, tada tik pripazinsiu Mirusi.
16.Homerio pokalbis su tevu: Bet, teti, tu juk esi labai senas. O seni zmones yra nenaudingi.
17.Homeris apie uzsienio kalba; Anglu kalba? Kam jos reikia? As niekada nesiruosiu vaziuoti i anglija.
18.Homeris aiskina vaikams apie mirti: Nebijokit. Buti suestam krokodilo, tai tas pats, kaip uzmigti... milziniskoje trintuveje.
19.Homerio atgumentas pries vegetarus: Jei Dievas nenorejo, kad mes valgytume gyvunus,tai kodel jis juos sutvere tokius skanius.
20.Homeris apie pagarba: As svajoju, kad kas nors bent karta pavadintu mane ponu ir nepridetu - jus sukelete skandala, turiu irasyti jums baudos kvita.
21.Homeris apie kvailuma: Kvailumas ivelia mus i visus nemalonumus ir kvailumas is ju istraukia.
22.Moe apie girtuokliavima: Alkoholis! Tai visu gyvenimo sprendimu priezastis... ir iseitis.
5 GERIAUSI SAKINIAI, KURIUOS BARTAS
RASO KIEKVIENOS SERIJOS PRADZIOJE
1.As neuskasinesiu naujoku.
2.As nevaidinsiu apilepsijos priepuolio.
3.Ugnis nera valiklis.
4.As nemokysiu kitu skraidyti.
5.Mane "ten" angelas nepaliete
Komentarai: 4 Peržiūrėjo: 2615
|